Team

De gezichten van Vision Over Sight

Nicholas Boehme en Fabien Gribaudo zijn de gezichten van Vision over Sight. Na zijn passage in de financiële sector, heeft Nicholas de stap naar het ondernemerschap gezet. De verworven kennis en ervaring, zijn grote troeven voor het verhaal van Vision Over Sight. Dit in combinatie met de jarenlange ervaring van Fabien, opgedaan tijdens zijn succesvolle periode bij Luxottica en als huidige optiek expert, vormen we een sterk team dat in staat is om een geprofessionaliseerde structuur te creëren met oog voor de eigenheid van de overgenomen winkels.

Nicholas en Fabien worden met volle vertrouwen ondersteund door onze privé-investeerders, waardoor we een lange termijn visie hanteren en op een aangename manier met het huidige team en DNA verder kunnen werken.
We zijn overtuigd van de synergiën die gecreëerd kunnen worden tussen de opticien ondernemers en het Vision Over Sight team. Hoewel de zaakvoerder zijn/haar zaak verkoopt, krijgt hij/zij steeds de optie om aan boord te blijven en samen verder te bouwen aan de zaak, zonder het ondernemersrisico verder te dragen. Indien de voormalige eigenaar beslist om zijn/haar professionele activiteiten af te bouwen, gaan we met het huidige team op zoek naar de opvolging van winkelverantwoordelijke of trekken we, indien nodig, additionele medewerkers aan.