Onze Visie

Zelfstandige opticiens bundelen de krachten

Met Vision Over Sight willen we de beste professionals samenbrengen. We ondersteunen de unieke knowhow met de nodige investeringsmiddelen. We ontwikkelen samen een strategische visie, op maat van de zaak in kwestie. Elke winkel in ons netwerk volgt dan ook haar eigen traject op lange termijn.

Net zoals vele andere sectoren, heeft ook de optiekmarkt de voorbije decennia grondige veranderingen gekend. Grote ketens zijn actief met focus op een goedkoper aanbod, maar zonder rekening te houden met specifieke individuele behoeften van de klant, terwijl onafhankelijke opticiens zich differentiëren dankzij een uniek aanbod en service van topkwaliteit.

Ondanks deze sterke onderscheiding, blijft de zelfstandige opticien er alleen voor staan. Door die geïsoleerde positie, ontbreekt het nu en dan aan een klankbord en de nodige middelen om de gewenste ontwikkeling te waarborgen. Daarom geloven wij in een netwerk van lokale opticiens met eigen DNA, ondersteund en geoptimaliseerd door de expertise van een sterke groep.