Onze Aanpak

Toetreden tot ons ambitieus netwerk?

Heb je een gezonde en dynamische optiekzaak in België, maar heb je geen opvolging voor het verderzetten van de winkel of wil je meer ondersteuning in de vorm van een gedeeld ondernemerschap, dan zijn we bij Vision Over Sight steeds geïnteresseerd in een verkennend gesprek.
Bij een positieve klik langs beide kanten, knopen we verdere gesprekken aan om tot een gedeeltelijke of volledige overname van de zaak te komen.

We garanderen een correcte waardering van de handelszaak en een menselijke aanpak tijdens het volledige overnameproces. Het doel is dat alle partijen tevreden zijn over het traject, om zo een sterke basis te vormen voor de toekomstige samenwerking. Door het feit dat Vision Over Sight een privé initiatief is, gesteund door privé investeerders, hanteren we geen kortetermijnvisie, maar gunnen het project de nodige tijd om volledig tot bloei te komen.

Een samenwerking gaat gepaard met een eerste fase van ontdekking. We behouden uiteraard het DNA, de naam en bestaande troeven van de winkel, stippelen het beste ontwikkelingstraject uit en activeren vervolgens de mogelijke synergiën uit ons Vision Over Sight-netwerk.

Als zaakvoerder of werknemer word je niet aan de kant geschoven. Integendeel! We stellen samen een gepersonaliseerd carrière- en ontwikkelingsplan op voor het volledige team. Dit zowel binnen de winkel als in het ruimere netwerk. Op deze manier zorgen we voor een geleidelijke transitie en begeleiden we, indien nodig, het afbouwen van de professionele activiteiten van de zaakvoerder, terwijl het huidige team kansen krijgt tot het opnemen van meer verantwoordelijkheden.